Valmennuspalvelut

Varaa aikasi

Terveelliset eväät, Liikunta ja Hyvä olo kuuluu kaikille! Minun kanssani mitään ei tarvitse hävetä. Askel askeleelta voimme muuttaa toimintatapojasi oikeaan suuntaan.

Bonuksena: Valmennukset sisältävät yhteiset salimaksut!! 

Monipuoliset Tyky ohjaukset ulkona tai sisällä. Pyydä tarjous.

Hinnasto

3kk 220,-/kk

5kk 210,-/kk

10kk 200,-/kk

12kk 190,-/kk

Valmennuspaketit sisältävät liikunta-, hyvinvointi ja huolto-ohjaukset, ohjelmat päivityksineen, kattavat ravintovalmennuspalvelut, kuten ravintosuunnitelmat, kokkauspäivät, käynnissä olevat ryhmäliikunnat sekä seurantatapaamiset.  Valmennus muokataan aina sinun tarpeisiisi sopivaksi. 

Etävalmennus 89,-/kk

Onlinehuolto sisältää liikuntaohjelmat, kehonhuolto-ohjelmat, rajattoman ravinto-  ja ohjausonlinen sekä henkilökohtaisen tapaamisen.

Yksittäinen treeniohjaus 70,- (5x300,-) 

Tuloksia tekniikkaopastuksesta 80,-/kerta (5x335,-)

Maastaveto, kyykky, penkkipunnerrus ja muut tärkeät moninivelliikkeet kannattaa ehdottomasti ottaa osaksi treeniohjelmaa. Onnistumistakuu  

Ravinto-ohjelma 120,- (päivitys 85,-)

Treeniohjelma + liikuntasuunnitelma 120,-

Ravinto-, Treeniohjelma sekä liikuntasuunnitelma 200,-

1kk Elämäntaparemppa 110,-

Tämä valmennus sopii sinulle, jolla tieto jo on, mutta toteutus puuttuu. Aina on kiire ja hermoja kiristää. Tarkastellaan yhdessä vaihtoehtoja, joilla elämäntavat terveellistyy ja elo helpottuu. 

Maksutavat: käteinen, pankki- ja luottokortit, Epassi, edenred, smartum. Valmennukset mahdollista maksaa osissa laskulla.