Ajankohtaista

Rakastettu Pullukkahuolto palaa jo kolmannen kerran. Kokoonnumme sunnuntaisin Paimion KuntoPeimarissa  alkaen 1.9.2019 su klo. 10.00-11.00

Tunnilla hellitään kehoa venytyksin, liikkuvuusharjoituksin ja rullaillen. Sydän ja keuhkot laitetaan työhön treenin ja naurun siivin. 

Tämä ryhmä sopii sinulle, joka et missään nimessä lähtisi jumpalle, mutta myös sinulle, joka jo jaksat vähän enemmänkin huhkia. 

 

Ryhmäläisille luodaan oma whatsup- ryhmä. 

65,- koko kausi tai 10,-/kerta. Tule ihmeessä mukaan!!

Maksutapa lasku/kortti/käteinen/edenred/eazybreak/epassi/smartum

Kyselyt: mira@venlavatraining.fi tai 0503066803

Pullukkahuolto goes syvemmälle:D

Syksyllä starttaa myös hyvän mielen ja fiiliksen, painonpudotukseen ja kehon liikuttamiseen keskittynyt ryhmävalmennus. Valmennukseen sisältyy monen monta liikuttavaa ja tsemppaavaa tapaamista, joissa eletään yhdessä ilot ja surut, sekä saadaan paljon tsemppiä sekä motivaation nostetta. Tässä valmennuksessa valmistamme myös terveellisiä aterioita tueksi arkeen. 

Kesto 2/kk 69,-/kk

Maksutapa lasku/kortti/käteinen/edenred/eazybreak/epassi/smartum

Kyselyt: mira@venlavatraining.fi tai 0503066803

PullAkka ja PullUkko- pienryhmävalmennus

Tammikuussa 2020 alkaa intensiivivalmennus, johon haen 4-5 motivoitunutta pulleaa miestä tai naista. Ryhmän kanssa pureudutaan syömiseen tosissamme, myyttejä murtaen, mutta pilke silmäkulmassa vilkkuen. Tässä ryhmässä sinun on mahdollista ottaa kesä kevyesti vastaan. Ryhmä pidetään pienenä, jotta yksilöohjaus pysyy laadukkaana. Kysy lisää ja kerää vaikkapa kaveriporukka mukaan. Tämä valmennus on mahdollista suorittaa melkeinpä missä vaan. Kesto 5kk+ 2kk seuranta. Kysy lisää ja lähde ihmeessä mukaan!