Ajankohtaista:

Syyskuussa remmiin astuu Urheiluhieroja Mirka. Koko syyskuun saat häneltä tutustumistarjouksena 45min hieronnan hintaan 35,- ja 60min hieronnan hintaan 45,- (norm. 40,-/50,-) 

Mirka oli työharjoittelussa keväällä ja sai todella hyvää palautetta. Mirkan aikoja pääset varaamaan samasta paikasta, kun Mirankin, eli hierontasivun yläosasta klikkaamalla. Ajat vapautuu myyntiin heinäkuussa. 

Tervetuloa!! 

Treeniä ja hyvinvointia:

Liity veloituksetta whatsApp-ryhmään, jossa ilmoitan treenit, joista voit valita omasi. Ryhmäkoko maltillinen ja meininki aina aivan loistava. 5 treeniä 40,-/ 10,-/kerta.  Pistä viestiä 0503066803 ja pääset mukaan!

Vertaistukea ja valmennusta- pienryhmä!

(Iik, ryhmä täynnä😊) Syksyllä 2021 starttaa hyvän mielen ja fiiliksen, painonpudotukseen ja kehon liikuttamiseen keskittynyt ryhmävalmennus. Valmennukseen sisältyy monen monta liikuttavaa ja tsemppaavaa tapaamista, joissa eletään yhdessä ilot ja surut, sekä saadaan paljon tsemppiä sekä motivaation nostetta. Tässä valmennuksessa valmistamme myös terveellisiä aterioita tueksi arkeen. 

Saat ohjeistuksen liikuntaan ja ruokailuun sekä ohjelman kestävyyskunnon kasvattamiseen sekä lihaskuntoa kehittävän treenisuunnitelman ja treeni päiväkirjan. 

Kesto 4/kk 83, -/kk (sisältää ravintovalmennuksen, treenit ohjatusti sekä ohjeet ja suunnitelmat, sekä ennen kaikkea henkisen hyvinvoinnin tukeminen yhdessä ja vertaistuen avulla. Tapaamisia 4kk:ssa on huikeat 30 kpl❤️

Näissä ryhmissä on ollut huikeat onnistumisprosentit niin monella elämän osa-alueella❤️

Maksutapa lasku/kortti/käteinen/edenred/eazybreak/epassi/smartum

Kyselyt: mira@venlavatraining.fi tai 0503066803

Ja hei!! Jo 6.rakastettu positiivinen, rapakuntoisesta, kovempi kuntoiselle sopiva, kehopositiivinen treeniryhmä starttaa heti kun korona antaa siihen tilaa.

Uskoakseni loppukesästä päästään liikkumaan upeassa ryhmässä! Ajankohdat treeneille sovitaan lähempänä.

Treenit pidetään ulkona (Tellervontie 3, Paimio ja lähitienoo), säässä kuin säässä. Sydämen ja keuhkojen, lihaksien kuntoa parannetaan treenin ja naurun siivin.

TREENI on helposti muunnettavissa ja soveltuu kaiken kuntoisille. Eniten haluan kuitenkin kannustaa ja motivoda juuri sinua, joka et ehkä uskalla lähteä mukaan. 

Fiilis on hyvä ja hauska, kaikki tekee oman parhaansa ja tunnin jälkeen on niiiiin hyvä olo. 

Treenataan aikaa vastaan, toiminnallis- kehonpainopainoitteisesti (mutta jokaiselle löytyy aina variaatiot, ilman häpeää tai muuta kurjaa fiilistä, sopii siis myös nivelongelmallisille). 

Tämä ryhmä sopii sinulle, joka et missään nimessä lähtisi jumpalle, mutta myös sinulle, joka jaksat huhkia täysillä. 

Ryhmäläisille luodaan oma whatsApp- ryhmä. 

65,- koko kausi (10x) tai 10,-/kerta. Tule ihmeessä mukaan!!

Maksutapa lasku/kortti/käteinen/edenred/eazybreak/epassi/smartum

Kyselyt: mira@venlavatraining.fi tai 0503066803

 

Parivalmennus 

Räätälöidään pariskunnalle tai vaikkapa ystäville oma motivoiva valmennus, jossa pääpaino voi olla erilaisissa yhteisissä treeneissä, aterioissa, ruokavaliossa, elämänhallinnassa tai vaikka valmistautumista lomamatkalle. Kesto määräytyy toiveen mukaan!